Booking af bane
For Medlemmer

Som medlem kan du reservere på ledige tider på alle 6 baner.  Du kan have i alt 2 reservationer i fremtiden.

Man skal være oprettet i reservations systemet før man kan booke en bane.

Link til booking af bane

Dit login er din e-mail adresse og du kan selv definere en adgangskode som du skal bruge fremover.

Nå du klikker videre, kommer nu ind i kalenderen og kan klikke på den bane og tid du ønsker. Klik opret reservation og du får sendt en mail med bekræftelse.

I øverste højre hjørne logges ud.

Wannasport / Leje af bane

Rudersdal Tennisklub har samarbejde med Wannasport så ikke medlemmer og tennisinteresserede kan booke baner på klubbens anlæg igennem Wannasport, på timebasis.

Få et hurtigt overblik over mulige tidspunkter for leje af en tennisbane i Rudersdal Tennisklub og få adgang til at booke baner på www.wannasport.dk eller deres App.

Det vil imidlertid ikke være muligt at booke baner på tidspunkter, hvor der er fællesspil i klubben.

Rudersdal Tennisklub ser frem til at byde mange nye tennisspillere velkommen på vores anlæg som er åbent året rundt - også i sne og frost.

Gæstebetaling

Betalende medlemmer kan medtage en gæst og der betales inden booking 100 kr./time ved at købe en gæstebillet i Webshoppen eller indbetale på MobilePay 1214AK med angivelse: Gæst, dato og tid.

Bane 5-6 udlejes igennem Wannasport.dk eller deres APP.

Leje af boldmaskine

Betalende medlemmer kan leje boldmaskinen. Der betales 50 kr. via Holdsport Webshop eller MobilePay 1214AK med angivelse i info: Boldmaskine, dato og tid så man kan se at boldmaskinen er udlånt.