Klik på følgende link og vælg det medlemskab som du ønsker at tilmelde dig:

Kontingentpriser

Kontingent Rudersdal Tennisklub 2021-22

Helårskontingent periode: 1. april 2021 - 31. marts 2022.

Junior under 18 år: 750 kr.

Ungsenior 18 til 24 år: 1200 kr.

Senior, 25 år og derover: 1.950 kr.

Vinterkontingent periode: 1. oktober 2021 – 31. marts 2022.

Senior, 25 år og derover: 950 kr.

Familie rabat på helårskontingent:

Gælder forældre og børn under 18 år med samme adresse.

Første forældre fuld pris, resten af husstanden 25% rabat.

Forældre indmeldes på Familierabat hold. Derefter barn på Junior helårs hold. Det er vigtigt, at adressen er nøjagtig den samme.

Passivt medlem: 350 kr.

Medlemmer, som ikke længere ønsker at spille, er skadede for en længere periode eller andre interesserede, som blot vil følge med i

klubbens liv, kan tegne passivt medlemskab.

Dette medlemskab giver ikke ret til at spille på anlægget, men passive medlemmer kan deltage i klubbens sociale arrangementer.

Partoutkort/klippekort: 1950 kr.

Tillæg til Senior medlemskab. Giver et medlem ret til at spille på en bane med op til 3 gæster, på tidspunkter uden for hvirvelvindstider. Partoutkort udløser ikke en nøgle. Seniormedlemmet skal altid ledsage gæsterne på banen.

Baneleje/gæstespil: 100 kr./time

Betalende medlemmer kan medtage gæster og der betales 100 kr./time via MobilePay 1214AK med angivelse: Gæst, dato og tid. Eller køb i webshop.

Bane 5-6 udlejes igennem Wannasport.dk eller deres APP.

Leje af boldmaskine: 50 kr.pr. time.

Betalende medlemmer kan leje boldmaskinen. Der betales 50 kr. via Holdsport Webshop eller MobilePay 1214AK med angivelse i info: Boldmaskine, dato og tid så man kan se at boldmaskinen er udlånt.

Voksentræning:

Vi afholder løbende træning for voksne på begynder/let øvet og øvet niveau hele året rundt. Tilmelding via kalenderen i Holdsport.