Holdkontingent
Bliv medlem her!
Kontigenter
Kontingent%202019

¤) Barn Forældre: Kun barnet betaler for sommersæsonen. Forældre er kun berettiget til at spille sammen med barnet i de afsatte tider. Se beskrivelse af Barn-Forældre Tennis.

#) Tillæg til Senior medlemskab. Giver et medlem ret til at spille på en bane med en eller flere gæster på alle tidspunkter. Partoutkort udløser ikke en nøgle. Seniormedlemmet skal altid ledsage gæsterne - gæster må ikke spille alene.

**) Familie 1: Giver een Senior ret til at spille sammen med, op til 3 "egne" børn. Børnene må ikke spille alene, men skal altid ledsages af seniormedlemmet på banen.

**) Familie 2: Giver to Seniorer ret til at spille sammen med, op til 4 "egne" børn. Børnene må ikke spille alene, men skal altid ledsages af mindst et af seniormedlemmerne på banen.

Nøgler

Nøgler til klubben udleveres når, nøgle depositum, indmeldelse og kontingent er betalt.

Der betales et nøgle depositum på 250 Kr. som betales tilbage ved udmeldelse.

Ved mistet nøgle betales ligeledes 250 kr.