Bliv medlem

De fleste tennisklubber lukker ned for udendørsaktiviteter i efteråret og trækker indenfor. Det gør vi ikke i Rudersdal Tennisklub - vi starter blot en ny efterårs-vintersæson.

Meld dig ind i klubben HER

Hvis du har spørgsmål om medlemskab, er du  velkommen til at kontakte Jørgen Jensen på

E-mail: rudersdaltennisklub@gmail.com

Vi glæder os til at se dig.

Kontingentpriser
Kontingentpriser 2022-2023

Helårskontingent periode:

Periode: 1. april 2022 - 31. marts 2023.

• Junior under 18 år: 750 kr.
  • Ungsenior 18 til 24 år: 1200 kr.
  • Senior, 25 år og derover: 1.950 kr.

Vinterkontingent periode:

Periode: 1. oktober 2022 – 31. marts 2023.

• Senior, 25 år og derover: 950 kr.

Passivt medlem: 350 kr.

• Er medlemmer, som ikke længere ønsker at spille, er skadede for en længere periode, eller du har blot interesse og vil gerne følge med i klubbens liv.
  • Som passivt medlem, kan du deltage i klubbens sociale arrangementer.  Men giver dig ikke ret til at spille på anlægget.

Partoutkort/klippekort: 1950 kr.

• Tillæg til Senior medlemskab.
  • Giver et medlem ret til at spille på en bane med op til 3 gæster, på tidspunkter uden for hvirvelvindstider.
  • Partoutkort udløser ikke en nøgle.
  • Seniormedlemmet skal altid ledsage gæsterne på banen.

Træning:

• Vi afholder løbende træning for voksne på begynder/let øvet og øvet niveau hele året rundt. Tilmelding via kalenderen i Holdsport.