Junior helårs medlem

Junior helår

Er du under 18 år og interesseret i at spille tennis på kunststofbanerne hele året, så tilbyder vi dig at blive juniormedlem til en lav pris. 


Er du interesseret i at få kontakt med andre juniorer i klubben, eller er I flere, der ønsker at melde jer ind samtidigt og få en grupperabat, så skriv til vores medlemsservice på rudersdaltennisklub@gmail.com


Som juniormedlem modtager du mod betaling af depositum en nøglebrik, der giver dig ubegrænset adgang til banerne og til klubhuset. 


Du er velkommen til kvit og frit at låne boldmaskinen, hvis du godt vil øve dig for dig selv eller med en kammerat. Bare husk at sætte den på plads efter brug.  


Du er også velkommen til at tage en gæst med på banen, når bare du husker at betale for gæsten/banen – inden – I går ind på banen.


Har du behov for træning med andre juniorer, så tag kontakt til kontoret rudersdaltennisklub@gmail.com ) eller direkte med klubbens sportschef for at høre om muligheder.


Dit juniormedlemsskab giver dig i øvrigt samme rettigheder til alle aktiviteter som seniormedlemmer – med bare til en juniorpris.


Vi glæder os til at byde dig velkommen i klubben. 

Aktiviteter

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter
750,00 kr. pr. sæson