Turneringer
Holdturnering mod Gladsaxe Tennisklub og mod Hellebæk Tennisklub

Vi afholder i år en Holdturnering helt på linje med Søndagstræf sammen med to andre tennisklubber (Hellebæk og Gladsaxe) som vi tidligere har spillet
mod i DGI regi.

Deltagerne er øvede spillere, kvinder og mænd som har erfaring fra tidligere Søndagstræf eller andre lignende turneringer. Det er både seriøst og hyggeligt.

Kampe bliver afviklet:

12. juni - søndag fra 14.00 til 17.00 - Rudersdal hjemme mod Gladsaxe Tennisklub (GTK)

19. juni - søndag fra 14.00 til 17.00 - Rudersdal ude mod Hellebæk Tennisklub (HTK)

21. august - søndag fra 14.00 til 17.00 - Rudersdal hjemme mod Gladsaxe

4. september - søndag fra 14.00 til 17.00 - Rudersdal hjemme mod Hellebæk

11. september - søndag fra 12.00 til 16.00: femkamp i Rudersdal Tennisklub med GTK og HTK

Vi glæder os til nogle gode holdkampe i godt selskab  med vores venner fra GTK og HTK.

Har du spørgsmål til turneringen er du velkommen til at rette henvendelse til Erik Carp som står for planlægningen på e-mail: erikcarp@hotmail.com eller SMS til telefon 20 89 49 54.

Holdturnering
Der er ikke uploadet et billede endnu