Lej en bane

Lej en bane i Rudersdal Tennisklub

Rudersdal Tennisklub indleder samarbejde med Wannasport

Rudersdal Tennisklub går nu i samarbejde med Wannasport så tennisinteresserede gennem Wannasport kan booke baner på klubbens anlæg i Gammel Holte på timebasis.

Wannasport har over de sidste par år haft en betydelig vækst på deres platform www.wannasport.dk for udlejning af sportsfaciliter over hele landet inden for tennis, squash, badminton, golf mm.

Samarbejdet betyder for Rudersdal Tennisklub en bedre udnyttelse af klubbens banekapacitet, og at flere tennisspillere i vores område får kendskab til vores klub og mulighederne i klubbens ”året-rundt” kunstgræsbaner.

På Wannasport hjemmeside kan man hurtigt få overblik over mulige tidspunkter for leje af en tennisbane i RTK. Det vil imidlertid ikke være muligt at booke baner på tidspunkter, hvor der er fællesspil i klubben.

Klubben har meget positive forventninger til samarbejdet med Wannasport og ser frem til at byde mange nye tennisspillere velkommen på vores anlæg.

For nærmere information om bookning og adgang til baner via kode og nøglebox, gå ind på www.wannasport.dk