Barn-Forældre Tennis

Aktiv kvalitetstid med din barn

Vi ved, at du har travlt, og at du samtidig gerne vil nå at være sammen med dit barn!

Med Barn-Forældre Tennis kan du dyrke motion, samtidig med at du er sammen med dit barn. Og I kommer helt sikkert til at ha’ det sjovt, mens I møder andre tennisglade børn og forældre.

Dyrk en sund interesse!

Forskning viser, at det er sundt for barnets udvikling og idrætsinteresse at have en forælder med til idræt de første år. Barn-Forældre Tennis kan give dig og dit barn noget at være fælles om, og noget at snakke om efter træningen.

Motorisk og lærerig udvikling!

Vidste du, at fysisk aktivitet udvikler dit barns motorik og indlæringsevne i for eksempel skolen? Der bliver arbejdet med balance, rytme og bevægelse i tennislege og spil, så børnene er aktive på et niveau, der passer til deres alder.

Socialt fællesskab!

På vores hold kommer dit barn både til at indgå i et trygt fællesskab og lære at begå sig på egen hånd. Vi bruger leg og sjove øvelser til at give børnene motivation og selvtillid, så de får lyst til at prøve sig selv af.

Udvid dit netværk!

Mød forældre med jævnaldrende børn, der har samme interesse. Det kan måske udnyttes med fælleskørsel til træning og andre arrangementer. Og hvem ved, måske fortsætter du med at spille tennis med de andre forældre, når børnene ikke gider at have jer med mere!

Kom godt i gang - sådan gør I

Mød op med dit barn i Rudersdal Tennisklub.

Alder: målgrupe ca 5 – 10 år

Tid: Lørdag kl 11:00 og Tirsdag kl 16:00. To perioder om året. 1/4-31/5 og 1/9-31/10

Krav: Ingen - kom som du er!

Pris: kr 450,- Kun barnet betaler, men vi håber at også forældre får interesse for spillet og melder sig ind i klubben (ikke noget krav).

Vores træner Jan Nordal vil lede spillet/legen, men ideen er at forældrene hurtigt lærer øvelserne og selv tager over. Der er således ikke tale om parkering af barnet, men forældre deltager aktivt med sit barn.